Mielenterveyspalvelut

Haapaveden mielenterveyspalvelut

Tarjoamme monimuotoisia mielenterveyspalveluja yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Palvelumuotojamme ovat ennaltaehkäisevä-, kuntouttava- ja korjaava hoitotyö, psykologinen arviointi ja tutkimus sekä psykiatrin palvelut. Osallistumme myös jälkipuintitoimintaa. Käynnit ovat luottamuksellisia ja asiakkeelle maksuttomia. Lähetettä ei tarvita. Ajanvaraukset puhelimitse puhelinaikoina.

Tukikeskus Rentola

Tukikeskus on avohoitoyksikkö, joka on tarkoitettu psykiatrisille pitkäaikaissairaille. Tukikeskus tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti suunnitellun päivittäisen tuen, jonka tavoitteena on turvata asiakkaan itsenäinen asuminen. Tukikeskus Rentola on avoinna ma-to klo 9-14:30 ja pe klo 9-12.

Pyhännän mielenterveyspalvelut

Pyhännän mielenterveysneuvolan palvelut järjestetään Pyhännän mielenterveysneuvolassa. Aikoja voi varata puhelimitse kaikilta mielenterveysneuvolan työntekijöiltä. Vastaanotot toteutetaan sekä Haapaveden mielenterveysneuvolassa että Pyhännällä.

WALK-IN-HANKE: MATALAN KYNNYKSEN PALVELU ILMAN AJANVARAUSTA

Haapavedelle tarjottiin yllättäen walk-in- hanketta loppuvuodeksi eli marras-joulukuulle.

Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi tulla vastaanotolle ilman ajanvarausta tiettyinä päivinä. Ajat on tarkoitettu pääsääntöisesti uusille asiakkuuksille, joilla on melko kiireellinen tarve päästä vastaanotolle.

Walk-in ajankohdat ovat seuraavat:

Mielenterveysneuvola:

Maanantaisin klo 12-13 (paitsi 5.12, jolloin mtn on suljettu)

Torstaisin klo 13-15

A-klinikka:

Torstaisin klo 13-15